Wie is Flamingo?

Sinds vrijdag 13 mei 2016 (no kidding!) ben ik een zoektocht begonnen. Zo één waarvan je denkt dat het jou nooit zal overkomen omdat je die kinderlijke gedachte van onsterfelijkheid nog niet helemaal kwijt bent op je 34ste. Borstkanker. #forreal??? Mag je dat eigenlijk wel krijgen als je 2 jonge kinderen hebt om voor te zorgen?

Ik ben verplicht in een avontuur gestapt waarvan ik nog niet weet waar het zal eindigen. Wat ik vandaag wel weet, is dat ik anders reageerde dan ik ooit had durven denken. Ik ben nog koppiger en kritischer dan ik dacht, sterker ook.

Ik ben op zoek gegaan naar manieren om dit op mijnmanier te overleven. Ik heb leren luisteren naar mijnlichaam. Ik heb mijnbeslissingen durven maken. Want dit is mijnkanker. Met vallen en opstaan, maar wel op mijngezicht!

Graag deel ik de belangrijkste tips mee die me hierdoor helpen. Met een “gezonde” dosis positiviteit, kritiek en humor.

#nevergiveup


Veldloop klasfoto-55.jpeg

Volg ons!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2020 by Yogadome by Kathy . Proudly created with Wix.com