Massage als meditatie. Tot diepe rust komen door zachte aanraking 

Veldloop klasfoto-124.jpeg

Voor wie?

Voor iedereen die het moeilijk heeft zich terug trekken uit de drukte en stress van het dagelijkse leven door in stilte op een meditatiekussen te zitten, maar wel nood heeft aan dat soort rust.

Voor iedereen die door omstandigheden (ziekte, behandelingen, chronische pijn, zwangerschap etc. ...) geen gewone massage mag ondergaan.

Voor iedereen die altijd voor een ander zorgt en nooit tijd neemt om verzorgd te worden.

Voor iedereen...

Waarom?

Omdat het bewezen is dat massage zorgt voor 

* een goed werkend immuunsysteem

* verzachten van depressie

* verlichten van chronische pijn, misselijkheid

* bevorderen van genezing

* verminderen stress

* verbeteren spijsvertering

Wat?

Zachte, trage en repititieve bewegingen en "zorg dragen voor" staan centraal. Ik masseer als het ware je (hoogst waarschijnlijk) overprikkelde zenuwstelsel. 

Terwijl ik wekelijks zelf de massage mocht ervaren van mijn medestudenten tijdens onze opleiding, viel het me op hoe erg het gevoel achteraf leek op het gevoel na een lange, diepe meditatie. 

Hoe?

De massage is steeds volledig op maat van de klant. Door middel van een intake gesprek gaan we na wat wel en niet kan, rekening houdend met eventuele medische beperkingen. Zo wordt de lengte, de positie en de te masseren lichaamszones bepaald.

Ik werk met natuurlijke oliën zonder  schadelijke toevoegingen en bewaarmiddelen. 

Prijs

massage 60 min. 60€

3-beurtenkaart 165€ (ipv 180€)

TIP!

Geef eens een cadeaubon voor een zorgmassage cadeau aan iemand die ziek is ipv een bloemetje! Uit eigen ervaring weet ik dat zoiets erg geapprecieerd wordt ...