Individueel coaching traject

Mentale wellness coach bij kanker

Omdat geest en lichaam onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Je kan niet volledig tot heling komen als je het mentale aspect vergeet. Je lichaam volgt waar je gedachten heen gaan. Ik help je je gedachten sturen in de richting van helen, naar de beste versie van jezelf!

61670027418__DE03157B-A245-49B5-AD19-E9A
61670027418__DE03157B-A245-49B5-AD19-E9A

IMG_5514
IMG_5514

IMG_4332
IMG_4332

61670027418__DE03157B-A245-49B5-AD19-E9A
61670027418__DE03157B-A245-49B5-AD19-E9A

1/13

Gewoon een meisje, met veel ideeën, het hart op de tong en ook wel op de juiste plaats! Probeert al meer dan een decennium lang te moederen over 2 fantastische kinderen. Ik hou van plantAARDIG koken, een glaasje rode wijn, inspirerende mensen, yoga en nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen, helen en beter maken. Hoewel ik eigenlijk al perfect ben, en jij ook trouwens. Ik geloof oprecht in de kracht van aanraken en verbinden tussen mensen. 

Toevallige hormonale borstkanker overlever. Vooral LEVER sindsdien! Voluit, vanuit het hart en vanuit mijn ziel. Bewuster dan ooit te voor, genietend, lachend. I think I did it my way! 

Wie ben jij?

De woorden “je hebt kanker” slaan in als een donderslag en je tolt rond in een wereld waar je niets van af weet.

° Je bent overweldigd door een diagnose die je hoopte nooit te moeten horen

° Je hebt het gevoel dat er aan een sneltempo beslissingen gemaakt worden waar je zelf weinig controle of zeggenschap over hebt

° Je moet het trauma nog verwerken van de confrontatie met je eigen sterfelijkheid

° Je vindt het een uitdaging om te gaan met de constante veranderingen van je lichaam, veroorzaakt door de ingrijpende behandelingen. 

° Je voelt dat je de controle en het vertrouwen in je eigen lichaam en leven kwijt bent

° Je dacht dat het, eens alle behandelingen en doktersafspraken voorbij waren, beter ging worden. Dat je terug je “oude” zelf en leven kon oppikken. 

° Elke kleine pijnscheut, ongemak, onregelmatigheid maakt dat je denkt dat de kanker terug is

° De behandelingen en doktersafspraken zullen voor jou nooit eindigen en je wil graag ondersteund worden

Kortom je hebt nood aan een positieve benadering van je leven na kanker, tools om bijwerkingen en lichamelijke ongemakken draaglijk te maken, manieren om te kunnen omgaan met je angsten en demonen. Je wil begrepen, gehoord en geholpen worden als mens, als individu. 

handen vasthouden

Wie ben ik?

Wat kan ik voor jou betekenen als holistisch kankercoach?

 

  • Ik luister aandachtig en zonder oordelen naar jouw unieke verhaal, zodat we op basis daarvan samen bepalen waar je behoeftes liggen. 

  • Ik kom je steeds tegemoet waar je je op dat moment bevindt in je persoonlijke reis. Dat wil zeggen dat ik erg alert blijf voor je steeds veranderende emotionele en medische situatie en het feit dat prioriteiten steeds kunnen wijzigen.

  • Ik motiveer je om je beste leven te creëren, ongeacht je diagnose of prognose

  • Ik begeleid je in het samenstellen van jouw A-team en je geef je het vertrouwen jouw eigen “wellness manager” te worden die mee aan het roer staat van haar heling- en genezingstraject.

  • Ik ondersteun en informeer je over het maken van veranderingen in je levensstijl die je immuunsysteem ondersteunen, bijwerkingen van de behandelingen kunnen verminderen en je levenskwaliteit kunnen verbeteren. Zoals voeding, beweging, hydratatie, slaap, stress reductie en blootstelling aan allerlei toxines in je omgeving.

  • Ik kan je in contact brengen met integratieve en aanvullende therapeuten die een waardevolle aanvulling kunnen zijn in je A-team.

  • Als ervaringsdeskundige heb ik een groot begrip en kennis van de unieke emotionele en lichamelijke complicaties die bij een kankerdiagnose horen;

             Langdurige en chronische emotionele stress, depressie en angst

             Omgaan met fysieke veranderingen 

             Relationele en seksuele uitdagingen 

  • Afhankelijk van jouw unieke situatie en persoonlijkheid maak ik gebruik van Yoga, meditatie, coach- en relaxatie technieken om zo de beste versie van jezelf te ontdekken. Ver voorbij je kankerdiagnose. 

  • Ik organiseer regelmatig specifieke groepslessen yoga voor lotgenoten, zodat je aansluiting vindt bij een warme, liefdevolle en inspirerende community.

Veldloop klasfoto-77.jpeg

Kanker verandert wie je bent en laat vaak ook fysieke en emotionele littekens achter. 

Hoe doe je dat, verder gaan met je nieuwe realiteit? 

Ik kan je helpen de nieuwe, verbeterde versie van jezelf leren ontdekken en omarmen. Vertrouwen en kracht opbouwen van je lichaam door oncology Yoga, je heling bevorderen door de kracht van gedachten en haalbare wijzigingen van je levensstijl om je kans op genezing te vergroten.

Samen naar meer zelfbeschikking, meer heling en meer zachtheid. 

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak voor een kennismakingsgesprek via Zoom om te kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Investering/sessie (1u): 55€