Veldloop klasfoto-42.jpeg

"This morning may we all renew our intention. May we all aim higher and believe in ourselves and others. And let us all believe when each time we practice yoga, we help to heal not only ourselves but our entire community." Max Strom

 
massage.jpeg

Over ons

yoga en gezondheid in Sint-Truiden

Een prachtige locatie in hartje Haspengouw, Limburg is dé locatie waar jij welkom bent voor een deugddoende yoga sessie, een workshop in gezonde huidverzorging en make-up of zorgmassage.

 

massage  

In 2019 volgde ik een door de overheid erkende opleiding zorgmassage. Een speciale massage ontwikkeld voor letterlijk iedereen! Ook voor zorgklanten die normaal geen massages mogen krijgen vanwege het risico op complicaties. De zorgmassage is heel zacht, traag en uiterst ontspannend. Het laat je toe in een zone tussen slapen en waken te komen, daar waar ons lichaam, onze geest en onze ziel terug kunnen herstellen. 

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van geplande workshops, contacteer ons via mail voor formules op maat of neem een kijkje op onze lesrooster voor je wekelijkse yogasessie. 

We've got your back!

Namaste.

 

Teachers

Veldloop%20klasfoto-65_edited.jpg
Kathy Hellemans

Toen ik 4,5 jaar geleden onverwacht getroffen werd door een hormonale borstkanker, nam ik al snel verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid. Ik ben mama van 2 jonge kinderen en ik wilde voor hen kunnen blijven zorgen. Ik had dus energie en tools nodig om door deze beproevende periode te komen. Ik nam keuken- en badkamerkastjes zwaar onder handen en schakelde over op niet-toxische skincare en make-up en een puur, biologisch en plantaardig dieet. Ook herontdekte ik mijn liefde voor yoga. Dagelijks kroop ik op mijn mat, op slechte en goede dagen en alles daar tussen. Het hielp me de bijwerkingen van de zware kankerbehandeling te managen, maar het hielp me vooral om te gaan met de angsten en twijfels die gepaard gaan met een kankerdiagnose.

3 maanden na mijn laatste chemobehandeling startte ik een Hatha yoga opleiding die op zijn zachtst gezegd mijn leven voorgoed veranderde. Want nu is het mijn beurt om terug te geven en de "tools" die mij geholpen hebben met jullie te delen. Kankerpatiënt of niet, iedereen heeft soms een liefdevol duwtje in de rug nodig.

Als bezielster van "Yogadome by Kathy" wil ik vooral een plek waar iedereen welkom is, als je nood hebt aan een lievere, warmere manier om met je geest, lichaam en ziel om te gaan.

 

Contact

Yogadome by Kathy
 

Ordingen - Dorp 50 (Kasteel van Ordingen)

3800 Sint-Truiden

kathy@yogadome.be

0488861334

Veldloop klasfoto-55.jpeg

Volg ons!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

​© 2020 by Yogadome by Kathy . Proudly created with Wix.com